All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Odbijeno zauvijek. Nisi dobrodosao ovdje i ne dolazi vise tu da mi glumis mangupa.
 3. Today
 4. Vaše ime na serveru: Lazarus_Krantz Ime lidera na kojeg se žalite: NovinaH Razlog žalbe: Provociranje/zloupotreba oglasa Dokaz(slika/video): https://imgur.com/a/VqN9VNN Nesto za dodati: Kad se Colson pravi pametan pa mutira nas dvojicu, a sto je ovaj lik prvi poceo to iskulira.
 5. Yesterday
 6. Ukoliko imate žalbu na rad našeg helpera Erki Mustafic,to možete prijaviti ovdje. Također bih vas molio da poštujete pravila foruma kao i sljedeća Zabranjeno je bilo kakvo vrijeđanje u žalbi,ista će se odbit. Zabranjeno je postanje gluposti Žalba bez dokaza se odbija U dokaze se ne ubraja chatlog ili prijatelj
 7. https://streamable.com/oqggxn https://streamable.com/1i0pdf Eto ga
 8. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odbijena! Ne posedujes dovoljan broj dokaza. Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 9. Ime igraca kojeg prijavljujete: Sanjin_King Nivo igraca na serveru:19 Razlog prijave: Dao mi je WL kada sam bio afk "Bezanje od rutinske kontrole" a ostavio sam afk na mjestu... i ubio me Dokaz(Slika/Video):
 10. Ime na serveru: Svi me znate kao war masina Level na serveru: 20 Razlog bana: "citer" Admin koji je dao ban: Emir Gara (nema pojma decko ) Zasto želim unban: Nikakav cit nemam nit me je proverio samo banuje, boze dragi budi precizan kad bacas ciglu odozgo... Slika bana (screenshot): https://imgur.com/a/wvrv5sS
 11. Admin koji je kaznio: Aven Slika 1 : https://imgur.com/NhvlpBs Slika 2 : https://imgur.com/DBCZA3W Slika 3 : https://imgur.com/ZMC0bhp Slika 4 : https://imgur.com/TPKX99R Koji chit je u pitanju: (( F10 Aim + S0beit + Nitro.cs )) Mogucnost žalbe: Ne, pao proveru
 12. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 13. Imam wl i idem pjeske i poceo da me db-a i skino mi je pola Hp Slika: https://imgur.com/FxROQ7a https://imgur.com/B4SSYEe
 14. Sasa Pavic

  Radi DB

  U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 15. Ajdoo_Annuaki

  Radi DB

  Ime igraca kojeg prijavljujete: Boris_Djuric Nivo igraca na serveru:Dovoljan Razlog prijave:Radi Db i hapsi me ! Molim vas da se ovo rijesi ... Jer se dogadja uzastopno !! Zgazi s autom i hapsi dok sam zbagan Dokaz(Slika/Video):
 16. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena, Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 1. Load more activity