Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/27/2020 in all areas

 1. 6 points
  Vas prijedlog [opišite detaljnije]: Da se ubaci dm zona ili arena ili igraonica zovite kako god ocete da nije event vec da igrac Koji je lvl4 + ode u tu zgradu ili mesto ukuca /dm ili /arena ili /igraonica i da može da udje da se roka . Zašto baš to. Pa zato što znam prelepe mape koje se moz ubace i znam prelepa mesta za rokanje sa članovima ali ne mož se rokamo jer anti cit zatvara za TK pa nmg da organizujem treninge i vezbam članove da usavrše svoj skill. Sto se tice te igraonice bilo bi dobro da se ubace rankovi unutra da se krene sa rankom 1 i da na svaki 200 kila u dm zoni npr dobiješ novi rank ili 500 kila svj i dobiješ novi gun npr mp5 Kalas m4 sniper swavnoff shotgun itd. I kad napustis dm tipa /leavearena ili /napustidm da ti se čuva skor to jest da možeš videti ubistva na /stats. Da li to postoji negde ? Da video sam na stranim serverima. Slika(Nije nužno): Komentar: Za vežbanje članova za rokanje kad nema šta pametnije se radi kad nema wara ili tt i za testanje VS budućeg člana koji oce u org je dobro
 2. 3 points
  I meni piše pm koja je svrha wara 1vs1 i eto sad možemo zonu piše na f I odose zonu ko da je teško sačekati 10 min da se završi war
 3. 2 points
  Slozicu se sa Avenom, od mene DA
 4. 2 points
  Uraditi sledece : - Kaznu za prekoracenje brzine davati od zavisnosti brzine kojom je igrac prosao. - Staviti da skripta ne da da se ogranicenje stavi ispod 60kmh. - Ukoliko se PDovac pomeri od Radara 10metara, Radar se automatski ukloni, da ne bih doslo do ABUSE. - Kad igrac prekoraci brzinu, novac ide u sef ili u ruke Policajca. Samim tim od mene imas veliko DA.
 5. 2 points
  Danas krenuo isti prijedlog da dam. OGROMNO DA OD MENE. Nema razloga da se ne uvede. Samo taj rank i nije potreban jer korisno je dm zona da se rokamo a niko nece nabijat levele u zoni. Odma da dobijem m4 digl shotgun ko u waru i deri.
 6. 2 points
  Zanimljiv predlog, od mene "DA"
 7. 2 points
  Ime na serveru: Smoke Mardeljano Vas admin level: A2 Razlog bana: Aim + Drz MultiHack (( Pao proveru )) Dokaz(SLIKA/VIDEO): https://streamable.com/lj9roe , https://streamable.com/hwta41 Mogucnost unbana(vase misljenje): Ne, imao je previse prilika ali ih nije iskoristio.
 8. 1 point
  Ekstra predlog! Dodao bih samo da svaki igrac OPCIONALNO moze da ogranici svoju brzinu i da iskljuci ogranicenje kad to zeli. /limitspeed 60-70-80-100-120 (bilo koja brzina kojom zelis maksimalno da se kreces) /limitspeed off (kad ne zelis vise da imas ogranicenje) Ovo bi dodao iz razloga zato sto kad zelis da se kreces normalnom brzinom stalno moras da klikces W kao nenormalan da bi ogranicio brzinu na koju zelis, a pritom lako moze da se prekoraci. A i u nekim slucajevima bi ovo sluzilo lepo za RP. Kao na primer, kad treba da se ljudi krecu u jednoj liniji- svi istim brzinama (parada policija...).
 9. 1 point
  Vas prijedlog [opišite detaljnije]:Jedan prijedlog koji nece puno uticati na igru ali bi moglo biti dosta korisno za policiju,te povecati RP na serveru:da se ubaci radar ili tronozac ali ne da stoji na ulici i daje kaznu svima koji prodju,vec da policajac ima opciju da ga postavi te stoji pored njega.Kazna moze biti u obliku wl ili novcana nije bitno,ali bi bilo zanimljivo za policiju.Naravno,taj sistem treba ograniciti kako ga ne bi mogli iskoristavati clanovi PD,npr da ne moze istog igraca 10 puta uhvatiti ili da ne bude prevelika kazna za igraca.Takodje mogao bi se ubaciti i sistem tempomata,nece stetiti igri ali ce biti korisno za autoskolu,za neke poslove te ce poboljsati RP. Slika(Nije nužno):/ Komentar:
 10. 1 point
  Ovo bi smanjilo DM na serveru,a igraci bi se i dalje mogli ubijati.Od mene DA
 11. 1 point
  Bolji predlog nisam video ovde. Znaci jebeno dobro bi bilo da se odradi ovo i svaki trud bi se isplatio da se napravi vako nesto.
 12. 1 point
 13. 1 point
  Vas prijedlog [opišite detaljnije]: Vratiti CJ run oduvek je bio cjrun na nl a ništa teško nije izmeniti u skripti jednu liniju kod ongamemodeunit, zašto vratiti pa zato što bi war I tt bile zanimljivije a ako se nekom rpa neki hod nek ukuca animaciju /walk ali trenutno niko ne rpa na serveru a ovako je prespor skin pogotovo što ima anti bh a ima bugova spawna te random po mapi treba mi posle po 10-15 MIN trčanja do nekog auta. A i mng serv koristi cjrun i zanimljivije je za pucanje i stvarno ne vidim problem zašto ne vratiti cjrun. Ujedno ako vratite dozvoliti skin cja gsfu jer kad svi imaju cjrun nema logike da bude zabranjen. Slika(Nije nužno): Komentar: Bolje, korisnije, efikasnije.
 14. 1 point
  Ne razumem što ste tol'ko protiv cjruna kad je 10 puta bolji i dosta war igraca bi došlo na serv jel moze bar obrazloženje što ste protiv
 15. 1 point
  Neće biti cj run Sent from my SM-G970F using Tapatalk
 16. 1 point
  Zasto da ne , dobar predlog kao sto si rekao zanimljivije bi bile tt i warovi i da prespori su skinovi i svakako ima nekih bugova pa mozes trcati kao cj dok ne umres . Ali kad smo vec kod dodavanja cj runa zasto ne bi se makao i anti bh realno.
 17. 1 point
  OGROMNO DA OD MENE! Pogotov u waru il tt dosta je zanimljivije i zasniva se na skilu. Mada u tt ce bit dosta bjezanije hahahahah.
 18. 1 point
  Vaše ime na serveru:Lower Falcone Razlog žalbe:Zalba je radi pljacke zlatare,na kojoj sam ja ubio Emira Garu i jos dvojicu pljackasa.Ubio sam ih ispred zlatare,oni su izletili,pucali smo se itd.Nakon toga je doticni admin Emir Gara mene stavio u areu za DM .Kao razlog za to je naveo da je on mogao biti taoc,te ga nisam smio ubiti iako meni nije jasno kako taoc moze biti sa puskom i kako taoc moze pucati na PD David_Katalina.Mislim da ovo stvarno nema smisla,area od 45 min i -400 k zato sto sam odradio svoj posao i sprijecavao pljacku zlatare. Dokaz(slika/video): https://imgur.com/a/AAxeN20 https://imgur.com/a/tkVTgS5 Nešto za dodati:Kao svjedoke imam Avena i David Katalina.
 19. 1 point
  Vas prijedlog [opišite detaljnije]: E ovako, posto postoji pljacka marketa, zasto ne ubaciti i pljacku ostalih radnji poput gun shopova, apoteka itd... Princip pljacke bi bio isti kao i marketa jer u tim radnjama vec postoje NCP-ovi. Takodje od pljacke da se dobije fixna vrednost kao i sad 4000$ i lupam 5% novca iz kase firme. Mislim da ovo ima logike i da bi se ovako aktiviralo pljackanje(jer je trenutno slabo isplativo) i takodje bi aktiviralo i policiju vise jer bi bilo i vise pljacki. Takodje napraviti i alarme za firme koji bi se kupovali u security shopu i tako bi dodatno jos i njega aktivirali. Eto jos jedne stvari gde bi igraci mogli trositi pare a mislim da bi vecina zelela i malo vise da zaradi pljackajuci. Ako ima neko neki dodatak na ovo ili primedbu nek napise, ovo je predlog cisto da bi se malo alktiviralo sve i da bih smo nesto novo imali sto bi igraci rado koristili. Slika(Nije nužno): Komentar:
 20. 1 point
  Vaše ime na serveru:Kench Razlog žalbe:Dogovorili se ja i Little da igramo war 1v1 na farmi i on zaustavi kako bi mogla njegova organizacija(AM) da pokrene zonu Dokaz(slika/video): https://imgur.com/a/Pxn296F(album) Nešto za dodati: Povraca mi se od ovog admina
 21. 1 point
  Svidja mi se predlog. Od mene DA
 22. 1 point
 23. 1 point
  Pa takvom logikom i ja ne vidim svrhu helpera kad su svi AFK
 24. 1 point
 25. 1 point
  U prvom krugu rezultati su sledeci. 3 boda osvaja - Kipe (Rad 4) 2 boda osvaja - Hesh (Rad 2) 1 bod osvaja - Wiggani (Rad 3) Cestitke svima i ceka vas nova tema