Gara

Game Admin
 • Content Count

  1,157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Time Online

  12d 7h 18m 5s

Gara last won the day on June 11

Gara had the most liked content!

Community Reputation

127 Excellent

2 Followers

About Gara

 • Birthday 01/22/1997

Personal Information

 • Lokacija
  Sarajevo
 • Server nick
  Emir Gara

Recent Profile Visitors

340 profile views
 1. Gara

  Igra ''ili ili''

  Vino Plavusa il crnka
 2. Gara

  Patrik Gajsek

  U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odbijena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave. Žao mi je ali mi ti tu ne mozemo pomoc ti si kriv sto si je kupio odobravamo samo prevare ako ti ne proda ili nešto slično tome ovo je samo tvoja greška.
 3. Gara

  Igra ''ili ili''

  Mis Huawei ili iPhone
 4. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 5. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 6. Gara

  Emir Gara

  Kao prvo ja uopce nisam izasao zajedno sa njima ne vidim ti dokaze tj slike za to da jesam onda isto tako ti ne vidim dokaze gdje si pucao na mene a da sam imao wl kao sto nisam onda takodjer nemas ni dokaze da sam pucao na tvoj dotičnog kolegu jer nisam izletio sam samo poceo trčat bjezat u kontra smjeru znaci nit sam ja pljackas nit sam imao obracuna s policijom sto se moze primjetiti jer nisam imao wl dakle ti kao lider radis cisti DM za sta si i kažnjen i bez razloga oslobodjen samo zato sto je Aven PD tako da prestani da spamas kad nemas dokaza ni za sta sto navodis lp molim @Smith @Sasa Pavic da kazne bez potrebno spamanje hvala
 7. Gara

  Emir Gara

  Tvoj posao je da hapsis i ubijas ljude sa wanted levelom a ja nisam imao wanted level nit sam se pucao i sa kim u suprotnom bi imao wanted level po RP sam bio taoc koji je pokupio gun u okršaju od nekog poginulog mafijasa i poceo bježat glavom bez obzira gdje me ti ubijas bez ikakvog razloga sto znaci DM jos te cak i Aven oslobodi iz nekog razloga iako to nije trebao uraditi nisi ni odradio tu areu tako da nemas pravo da se zalis pogriješii si jos te i oslobodi lik nevjerovatno lider a tako low rp pucat ubijat nedužnog gradjanina koji bjezi bez da puca na tebe