Nate

Head Admin
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21
 • Time Online

  2d 6h 40m 5s

Nate last won the day on September 12

Nate had the most liked content!

Community Reputation

92 Excellent

About Nate

Personal Information

 • Lokacija
  BIH
 • Server nick
  Nate

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - NORTHERN LIGHTS - BIG UPDATE - Prije svega da vas srdačno pozdravim u ime NL Team-a. S obzirom da se godišnjica servera bliži - 20.12.2020g , vrijeme je da počnemo spremati BIG UPDATE koji bi vjerovatno trebao doći na taj dan. (zavisno od toga koliko Hoxxy bude u mogućnosti..) Bilo bi dobro da se svi uključite u ovu temu i predložite brutalne stvari,imamo u planu mijenjati i sistem roba zlatare, pa bi svaki unikatan prijedlog dobrodošao. Dakle što više prijedloga kako bi unaprijedili server na max. Možete napisati i koji bi sistem trenutni vi izmjenili i zašto itd.. Svoje prijedloge postavljate u sljedećem formatu: Ime i prezime na serveru: Vaš prijedlog(detaljno objasniti sistem):
 2. WAR LIGA POČINJE 12 I 13.9. 2020 GODINE! WAR LIGA PRAVILA: 1. WAR Liga se igra 4v4, svi igrači koji planiraju igrati moraju čekati u vrsti 10min prije početka wara. 2. Ukoliko neka mafija nema 4 igrača moze igrati i 4v3, ali na svoju odgovornost. 3. Pobjeda u waru nosi 3 boda, izgubljena 0, nerijeseno 1 bod. Ukoliko se desi da dvije ekipe na kraju sezone imaju isti broj bodova,gledat će se razlika u ubistvima. 4. Ukupno imamo 8 ekipa i svako igra sa svakim. Satnice i raspored imate u posebnoj temi, klik 5. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih chitova,nedozvoljenih sredstava, ukoliko igrač bude koristio chit, čitava mafija rizikuje da bude izbačena iz takmičenja a taj igrač biva kažnjen. 6. Ukoliko lider nije prisutan u datom vremenu, onda najveci rank okuplja ekipu, uz dopuštenje lidera. PROVJERE: Svaki igrač koji igra war,mora imati skinut program Anydesk za provjeru. Ukoliko igrač padne provjeru timu se oduzimaju bodovi, a igrač ce biti kažnjen. MAPE: Igra se samo velika FARMA NAGRADE: Bice dodane naknadno,pratite temu. NovinaH najjaci!!!
 3. Chat ce da bude zakljucan dok traje WAR Liga.
 4. Nisam nesto oduševljen, treba tu jos vjezbanja pa onda pokusaj
 5. Neka se zauzme neki od vecih admina, da fino osmisli sve, pa mozemo pokrenuti ovo , nagrade mozemo naknadno definisati. Jer mislim da napokon imamo "stalne" mafije, koje imaju konstante igrace i koji bi mogli igrati.
 6. Nate

  Carlos Hossain

  Kao prvo greska admina je očigledna, ako si jos u arei treba da te oslobodi. A za ovo tvoje: Nešto za dodati: Ako ima video u kojem ja citujem neka mi posalje u DM sljedeci put ne dajem bez snimka u kojem citujem. Ko si ti da postavaljas uslove? Možete provjeriti kad god hoce, bez ikakvih video snimka, za to mu je samo potrebna komanda teleport i trazenje anydeska i to je to.Ako odbijes ide ti area, ako ne odbijes pristupis provjeri, ako si cist ides dalje, ako nisi bices kaznjen i to je to.
 7. Javi mi se discord,privatno
 8. Trebas mi ovdje postaviti slike,a ne na fb. Slabo ulazim tamo
 9. Admin koji je kaznio: Nate Dokaz: https://streamable.com/a2kwpq?fbclid=IwAR3GydIFFr6n-y6Vh1wKclXrlOwQdXD40wBOxP5ISVr9Bkbax0Zsto1oRG4 Nesto za reci: Nista sve jasno kao dan, covjek je specijalac za sniper, 15 / 15 , meci idu ko u maslo.
 10. Nate

  Jofke

  Ime na serveru: Nate Vas admin level: Head Razlog alcatraza: Aim Dokaz(SLIKA/VIDEO): https://streamable.com/msisth Mogucnost unalkatraza: Ne
 11. Javi mi se discord Natee#9384 da ti zadam nesto in game da odradis. Ako budem zadovoljan bices primljen
 12. Zato vi imate mogucnost izbora gdje da igrate. Mi smo jako neprofesionalni, pa odaberi neki drugi server gdje cete moci opusteno koristit chit i picit po zivcima drugim igračima pa tamo igrajte. Dokaze je dobio, za sve imamo dokaz.