Sasa Pavic

Global Moderator
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Time Online

  20h 7m 55s

Sasa Pavic last won the day on May 17

Sasa Pavic had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

5 Followers

About Sasa Pavic

Personal Information

 • Lokacija
  Vrsac
 • Server nick
  Sasa Pavic

Recent Profile Visitors

192 profile views
 1. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 2. Sasa Pavic

  Radi DB

  U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 3. Sacekaj odgovor nadleznog,do tada lock.
 4. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odbijena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 5. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 6. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 7. Igrač je lider,to postaš na sledećem mestu,lock.
 8. Lepo piše šta da pritisneš Kupi ili Izađi,ne razumem zašto stiskaš ESC?
 9. Igrač je helper,žalbu na njega postas ovde. Lock.
 10. Ukoliko imate žalbu na rad našeg helpera Habibi,to možete prijaviti ovdje. Također bih vas molio da poštujete pravila foruma kao i sljedeća Zabranjeno je bilo kakvo vrijeđanje u žalbi,ista će se odbit. Zabranjeno je postanje gluposti Žalba bez dokaza se odbija U dokaze se ne ubraja chatlog ili prijatelj
 11. Sasa Pavic

  Port

  Objasnio Stric sve,lock.
 12. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 13. Zalbe na lidere se postaju na sledecem linku ---> https://nlsamp.com/forum/index.php?/forum/72-žalbe-na-lidere/
 14. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.