Buco Butka

Member
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Time Online

  5h 58m 32s

Buco Butka last won the day on January 24

Buco Butka had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About Buco Butka

Personal Information

 • Lokacija
  Zagreb
 • Server nick
  Buco Butka

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gdje ste bagro jebo vas Buco u supcic
 2. Dobrodošao, ševio i oduševio
 3. Buco Butka

  DM

  Sta pricas gluposti kakvih ustanova jesmo te ubili u autu i ispred gun shopa tjt, kakvih ustanova hahaha eto ti sam dokaz cijeli PD se zajebavo s nama klali smo se svake 3-4 minute i boli nas kurac koliko smo para potrosili sta kukas ko malo dijete. Kad sam ti slao transfer 250k nisi htio uzet a sad glumis tu nekog jazavca. Iskreno da ti kazem to ti nisu nikakvi dokazi, ja ti fino kazem sve je bila zajebancija lijepo sam doso do tebe da ti se ispricam nisi htio, saljem ti pare nisi htio. Sta bi ti jos dragi moj! Eto ti cijeli PD pitaj njih, decki su sretni sto smo se zajebavali i govore da tako treba cesce i ti meni cmizdravac govoris da nije zajebancija...
 4. Buco Butka

  DM

  Pucanje izmedu mafije i bande je dozvoljeno ne vidim u cemu je problem. Uz to kakve veze ima jesam ja u staffu ili nisam, ponasam se kao svaki normalan igrac, priznajem malo smo se veceras zajebavali svi skupa ali ne vidim razlog za prijavu, uz to dosao sam lijepo do tebe da ti se ispricam sto smo te ganjali i ubijali sto na to ti meni skidas " Boga ". Razumijem te ljut si i nervozan ali kazem pucanje izmedu 2 mafije/bande je dozvoljeno. Takoder i onaj /report koji si slao upucen meni nisam uzeo za zlo jer je sve ovo zajebancija. Ja ti ne zamjeram ali nemoj ni ti nama sto smo se svi skupa zajebavali
 5. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 6. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odbijena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 7. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 8. Buco Butka

  Daco Escorona

  U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 9. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 10. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 11. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odbijena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 12. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 13. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 14. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.