Belmin

Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  3h 5m 29s

Community Reputation

0 Neutral

About Belmin

Personal Information

 • Lokacija
  Bosna
 • Server nick
  Belmin_Masic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vaše ime na serveru:Belmin_Masic Ime lidera na kojeg se žalite: Stojke_Zemunac Razlog žalbe: Psovanje/Vrijeđanje Dokaz(slika/video): REŠENO !
 2. Vaše ime na serveru:Belmin_Masic Ime lidera na kojeg se žalite: Stojke_Zemunac Razlog žalbe: Lik me puca bez razloga (( DM i H abuse)). Dokaz(slika/video): REŠENO !
 3. Vaše ime na serveru:Belmin_Masic Ime lidera na kojeg se žalite:Smoke_Mardeljano Razlog žalbe: Lik mi unistio auto a nezz koji je razlog nit sam imo wl nit sam bezo od njeg. Dokaz(slika/video): REŠENO !
 4. Belmin

  Belmin_Masic

  Ma da a to sto ti mene pratis i pucas a ja kad tebe rokam ti se zalis i prvi ti mene vrijeđas a to nista. BTW: Jaki ste mi vi koji slikate sms koji je vama poslat a sto ne slikate onaj koji ste vi poslalli.
 5. Vaše ime na serveru:Belmin_Masic Ime lidera na kojeg se žalite: Lazarus_Krantz Razlog žalbe: DM koji je zabranjen Dokaz(slika/video): ODBIJENO !
 6. Belmin

  Patrik Gajsek

  Zamolio bih da prijavu pregleda Head Admin. Ime igraca kojeg prijavljujete: Patrik Gajsek Nivo igraca na serveru: 16 Razlog prijave: Scam za firmu reko zarada 100k a kad je hj i 300k bude a vec nekoliko dana 0 u kasi u pitanju je firma/job V.Busa Dokaz(Slika/Video):
 7. Belmin

  Patrik Gajsek

  Ime igraca kojeg prijavljujete: Patrik Gajsek Nivo igraca na serveru: 16 Razlog prijave: Scam za firmu reko zarada 100k a kad je hj i 300k bude a vec nekoliko dana 0 u kasi Dokaz(Slika/Video):
 8. Vaše ime na serveru: Belmin_Masic Ime lidera na kojeg se žalite:Vedad_Zejlinovic Razlog žalbe: Vrijeđanje tj psovanje mrtvih i majke. Sinoc nije bio lider al vidim da je sad tkd post sam ovdje. Dokaz(slika/video): Žalba na lidera prihvaćena.
 9. Ne brt al jbt nisam lud kad za 3 mj igranja nisam imo cheat zasto bi sad? @Nate
 10. Ime na serveru: Belmin_Masic Vas level: 28 Razlog bana: Nezz ja radim naftara i samo pise srv close conection Mogucnost unbana(vase misljenje) Cim prije jer igram po cio dan na srv Dokaz(SLIKA/VIDEO):
 11. Ime lidera kojeg prijavljujete:Kike_Cox Nivo lidera na serveru:15 Razlog prijave:Vrijeđanje putem sms-a. Dokaz(Slika/Video):
 12. Ime na serveru i ID: Belmin_Masic Šta ste izgubili (i ID te imovine): Motor NRG-500 Datum i vreme kada ste primetili nestanak: Kada je bio bug sa salonima, tj kupio sam motor pare nestale a nema motora. Dokaz da ste to posedovali ranije: Nemam jer je receno da ce biti prob resen brzo.
 13. Belmin

  Vrijeđanje

  Ime igraca kojeg prijavljujete:Kike_Cox Nivo igraca na serveru:15 Razlog prijave:Vrijeđanje putem sms-a. Dokaz(Slika/Video):
 14. Belmin

  Zalba na PD

  A sta ti imas 5 acc na ovom srv, bog te vidio ti si za ban davno kume.