Sava

Head Admin
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 • Time Online

  2d 21h 12m 19s

Sava last won the day on September 15

Sava had the most liked content!

Community Reputation

54 Excellent

About Sava

Personal Information

 • Lokacija
  ...
 • Server nick
  .....

Recent Profile Visitors

985 profile views
 1. Ime na serveru: Michael Vas admin level: A6 Razlog alcatraza: cit Dokaz(SLIKA/VIDEO): https://imgur.com/a/qG4rCb5
 2. Sava

  Lazarus

  Dobice opomenu.
 3. Molio bih za izdvojenu tvrdnju da se prilozi adekvatan dokaz,hvala na saradnji.
 4. Sava

  Smoke Mardeljanov

  U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 5. BUMP ! Ovog vikenda se nastavlja WAR liga po ustaljenom rasporedu !
 6. Sava

  Igra ''ili ili''

  Lisabon Lido di Jesolo ili Ljoret de Mar
 7. 20.12.2019 - 20.9.2020 Northern Lights - 9 meseci je iza nas Kroz ovih 9 meseci smo prosli i kroz pakao (upravo) ali i kroz raj (159 igraca na serveru - milina ). Zahvalan sam Vam na svakom minutu i na svakom momentu te se nadam da cemo ih imati jos dosta u buducnosti. Sve je ovo skola kroz koju kazu ljudi da se mora proci.Eto,mi ponavljamo izgleda razred pa moramo kroz ovo gradivo opet prolaziti.Samo sto ne kazu dzaba da se svaka skola skupo placa pa eto i mi smo je platili te naucili par lekcija iz svega ovoga. Nastavljamo dalje jos jace,jer nas ovo moze samo ojacati,pribliziti jedne drugima.Dati nam snage za dalje lekcije,u koje cemo se upustati zajedno kao i uvek i zajedno napredovati,sto je jos vaznije. Hvala Vam unapred na svakom tom trenutku,radujemo se vec sada tome Northern Lights IP : 5 . 196 . 162 . 97 : 7777 OPEN SERVERA/UPDATE : 22.9.2020. - ZURKA / 26.9.2020.
 8. Nije to bug,tako je namesteno.Server ocita ko je bio na serveru 20 minuta pre pocetka pljacke pa mu skripta automatski skine novac kad udje IG.To sve,naravno,ako pljacka bude uspesna.