Giovanni_Lennon

Member
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Time Online

  5h 45m 48s

Giovanni_Lennon last won the day on May 12

Giovanni_Lennon had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Giovanni_Lennon

Personal Information

 • Lokacija
  Hrvatska
 • Server nick
  Giovanni_Lennon

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kao prvo,niti na jednoj slici se ne vidi da ste mu skinuli kako ti kazes voki toki,ioako se radi motoroli,kao drugo u stvarnosti se moze locirat preko poziva mobitel,razgovarao si s donom skoro 10 min, u stvarnosti bi te svatko locirao u roku 20 sekundi kamoli 10 min,trebao si nazvati,reci da je clan otet,da trazis otkupninu i da kad skupimo pare da ih ostavimo negdje i poklopiti,onda te nebi mogli locirati
 2. Vidi se na prvoj slici da si sadio voće,samo mi molim te reci jel ta tvoja sadnja voća podrazumijeva upotrebu oružja i pucanje na policiju?
 3. Giovanni_Lennon

  KURDO

  Ime igraca kojeg prijavljujete:KURDO Nivo igraca na serveru:16 Razlog prijave: Abusanje pristupa privatnim imanjima unutar ograde u lv-u,ima wl i ostaje unutar ograde dok mu wl odlazi jer je van los santoa ,mi ga nemozemo na rp nacin uhapsit,mozemo preskocit ogradu ali ga nesmijemo vuci preko ograde,i samim time ga nemozemo na rp nacin uhapsit Dokaz(Slika/Video):
 4. Vas prijedlog [opišite detaljnije]:Ovako,posto undecover moze ici tek rank4 u lspdu do tada prakticki svi na serveru znaju da je ta osoba u lspdu,i sad ta osoba ide undecover,i npr javi se za kupovinu droge,i ta osoba koja prodaje drogu zna da je ovaj u lspdu i ne zeli mu prodat,a ona to zna jer mu vidi ime i pozna ga,i zbog takvih situacija predlazem da kada policajac ide undecover da moze promijeniti ime i prezime i da mu ono ostaju dok god je na undecover duznosti,kad nije vraca mu se staro,na taj nacin bi undercover opravdao svoje znacenje,a i dileri bi bili oprezniji puno. Slika(Nije nužno): Komentar: To je uglavnom to,ako netko ima jos nesto za dodat slobodno neka doda.
 5. Vas prijedlog [opišite detaljnije]: Pa ovako,posto na serveru se mora kupovat interijer,bilo bi zanimljivo da se on moze i ukrast i prodat za npr 75% cijene,na koji nacin bi se ulazilo u kucu to prepustam vama da odlucite,u singleplayeru postoji sistem pljacki kuca i nosenja predmeta poput televizora itd u rukama i trpanja u kombi pa bi bilo zanimljivo da se to doda i za pljacke kuca na serveru ,kuce bi se mogle pljackat samo po noci. Slika(Nije nužno): Komentar: Ovo nije konacan prijedlog vec samo ideja koju treba razradit,mislim da bi to moglo dovesti i do kupnje alarma za kuce,vise posla za lspd,bande bi mogle dobivat skillpoint za te stvari,itd.Molio bih da u komentaru ostavite svoje misljenje o ovoj ideji,i ako imate jos kakve ideje vezano za ovo.