MEDO

Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  4h 25m 29s

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About MEDO

Personal Information

 • Lokacija
  Los Santos
 • Server nick
  Joe_Evans

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MEDO

  Irfan Zahirovic

  Ime igraca kojeg prijavljujete: Irfan Zahirovic Nivo igraca na serveru: 9 Razlog prijave: Stao sam na kontrolu, pokazao dozvole, nakon sto mi je rekao da izađem iz vozila rekao sam da nema osnova da me pretrese i on je od jednom izvadio nalog. Nakon toga je abusao komande da mi da wanted level, dao mi je bork tj bjezanje od policije iako nisam bjezao. I nakon toga je pucao po meni iako ga nisam dirnuo, kao sto se vidi na slikama. Dokaz(Slika/Video):
 2. MEDO

  Genrikh_Beriya

  Ime igraca kojeg prijavljujete: Genrikh_Beriya Nivo igraca na serveru: 14 Razlog prijave: DM, PVE Dokaz(Slika/Video): gta_sa 13-05-2020 15-43-46_Trim.mp4
 3. I ti si mene vrijeđao, rekao si mi da sam dijete od 10 godina, za mene je to uvreda.
 4. To je sve u IC chatu vrijeđanje tj vrijđanje tvog lika u igrici, da je u ooc chat napisano bilo bi vrijeđanje tebe. Znači napisali ste liku kaznu zato što je uradio /piss komandu ispred LSPDa i kad vas se vrijeđa tj vašeg karaktera onda prijavljujete na forum.
 5. Zato što se do sad desilo par puta da vozis lika bez pasosa i mora se kazna platiti, ovako se ne vrši pregled i riješi se taj problem.
 6. MEDO

  MEDO

  Znas da ja nisam izganjao onu pritužbu za lidere još, ali hoću ne brini.
 7. MEDO

  MEDO

  Daj ne seri buraz pucao si prije toga po auto od lika to što nisi hito nigo pa nemas WL ne znaci nista. Baš tjeraš osobu da ide i da te snima 247 šta radiš.
 8. Vas prijedlog [opišite detaljnije]: Kad je pd ili fbi na duznost da mogu preci granicu bez pregleda pasoša. Slika(Nije nužno): Komentar:
 9. Stari nick na forumu: wex56 Novi nick koji želite: MEDO Drugi nick ukoliko prvi ne bude odobren: MEDO Koji je razlog promjene nicka? Nisam stavio svoj nick kad sam se rego nego random Koliko je vremenski prošlo od zadnje promjene nicka? Nisam mijenjao ODOBRENO
 10. Evo jos i ovo, prijatelju moj imaju logovi, lako se to provjeri. I ako hoces IC trebale bi postojati knjige i papiri da ih ja dobijem i provjerim kolika je u tebe zarad, ali posto je ovo igrica pa tih stvari nema onda ne mozes se hvatati na to. Dalje nemam potrebe da lazem da je zarad dnevno 150k ja bih sasvim zadovoljan bio i vise nego zadvoljan
 11. Prijatelju, ne mozes ti imati zaradu u prosjeku 150K i da sljedeci dan ta zarada spadne na 30k, ti moras odrzavati zaradu svaki dan 150k ili iznad da bi imao toliki prosjek. Ako ja danas zaradim 30k i narednih 6 dana zaradim 150k prosjek zarade je oko 130k u toj sedmici, razumijes sad? Priča je jednostavna slagao si da prodaš firmu, pravila postoje
 12. Vaše ime na serveru: Joe Evans Ime lidera na kojeg se žalite: Carlos Hossain Razlog žalbe: Prevara, kupio sam firmu od dotičnog i rekao je da je zarada oko 150k dnevno što se i vidi u slikama, međutim zrada nije ni blizu toliko evo jos malo ce 24h kako sam uzeo od firmu i nema ni 30k kako treba u kasi, mozete logove provjeriti uzeo nisam ništa od kako sam preuzeo firmu. Pošto se lik pravda da je ovo "IC prevara" odmah da kazem da to nema smisla, jer svi mozemo ici po serveru i prodavati priče da firma ima zaradu toliku i toliku i prodati je, ovakav tip pervara se kaznjava na sve jednom serveru Dokaz(slika/video):
 13. MEDO

  Carlos Hossain

  Ovakve "IC pervare" se kaznjavaju na sve jednom serveru
 14. MEDO

  Carlos Hossain

  Ime igraca kojeg prijavljujete: Carlos Hossain Nivo igraca na serveru: 18 Razlog prijave: Prevara, kupio sam firmu od dotičnog i rekao je da je zarada oko 150k dnevno što se i vidi u slikama, međutim zrada nije ni blizu toliko evo jos malo ce 24h kako sam uzeo od firmu i nema ni 30k kako treba u kasi, mozete logove provjeriti uzeo nisam ništa od kako sam preuzeo firmu. Dokaz(Slika/Video):