KURDO

Member
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  12h 44m 50s

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About KURDO

 • Birthday 08/03/1996

Personal Information

 • Lokacija
  Luxembourg
 • Server nick
  KURDO

Recent Profile Visitors

228 profile views
 1. Vas prijedlog [opišite detaljnije]: Da se napravi da mozemo vise od 99M stavit u kucu Slika(Nije nužno): Nema Komentar: Nmg na 10 strana drzat pare
 2. KURDO

  Mape

  Vas prijedlog [opišite detaljnije]: Da se ubaci nova mapa banke, da se ubace mapana vrata zlatare i banke. Slika(Nije nužno): // Komentar: Vrijeme je da osvezite mapu banke, a ovo sa vratima bi trebalo pod hitno promijenit i da se stave klizna vrata i cim pridjes da se otvore da ne pritiskamo F za ulazak..jer kad je pljacka u toku, dok mi udjemo u interier prodje spawn kill ali nekome je slab internet pa dok nam ucita objekte vec smo ubijeni.
 3. Ime igraca kojeg prijavljujete: Infinity_Corleonee Nivo igraca na serveru: 3 Razlog prijave: Opsovao majku i izasao sa servera zato sto je pao test za ulazaku PD Dokaz(Slika/Video):
 4. KURDO

  Predlog

  Meni ovo zvuci odlicno, al onda izmapaj da kad vidimo interier padnemo svi na guzove
 5. Ne znam o cemu se pricalo, nisam dugo na zajednici ali nebi bilo lose ni da se ubaci pa cak iako ima ovako mali broj igraca, nikad ne znas..Znam da to treba sve kodirati i zahtijeva dosta posla ali mozda bas taj launcher se svidi igracima koji udju da testaju i na kraju ipak ostanu tu na zajednici.
 6. Vas prijedlog [opišite detaljnije]: Mislim da bi bilo lijepo da se napravi NL Launcher. Da ne nabrajam mislim da vecina igraca zna cemu sluzi launcher i zasta je dobar a pomogao bi i staff team za lakse provere. Slika(Nije nužno): // Komentar: Video sam to na jednom serveru i meni to izgleda brutalno.
 7. Prva stvar je Discord ti je laksi za koristenje i upravljanje nego TS3, svaki problem mozes da rijesis pomocu telefona dok za TS3 mozes to da zaboravis + ti je dzabe na telefonu dok TS3 moras da platis. Druga stvar 80% radnji ti obavlja bot, bar te brige staff team da nema.
 8. KURDO

  Imanja

  Ime na serveru i ID: Kurdo Šta ste izgubili (i ID te imovine): 2 imanja donatorska u LV blizu FBI Datum i vreme kada ste primetili nestanak: Prije 2 nedelje Dokaz da ste to posedovali ranije: @Hoxxy Ja i Medo smo kupili ta imanja, ja nisam nešto bio aktivan ali Medo je ulazio često zbog aktivnost da se ne skine to, medjutim ipak mu je nestalo imanje, tj skinut je pickup sa imanja.. Rečeno je da će nam biti vraćeno, medjutim ništa od tog koliko vidim..
 9. KURDO

  Manuel Sivc

  Ime igraca kojeg prijavljujete: Manuel Sivc Nivo igraca na serveru: Ne znam Razlog prijave: spominjanje majke Dokaz(Slika/Video):
 10. Nije ovo losa ideja samo sto je velika provizija na te usluge.
 11. KURDO

  KURDO

  Ja sam kao uzoran gradjanin išao da sadim voće na svom imanju to što vi ne znate na RP način da udjete i da me uhapsite to nije moj problem, snadji se sledeći put. RL ja mogu da se sakrijem od policije u bunkeru da ti ne možeš ući kroz blindirana vrata što nećeš bombom raznijet tako da GL HF
 12. 1. Ljudino kaznjavaš me zbog komande /piss, vrijedjas tu govoris da smo djeca (sto je to meni uvreda s obzirom da sam stariji od tebe).. 2. Kočite na sred ceste ti i onaj ti kolega kako bi se zakucali na vas i onda izadjete i govorite nam da vozimo ludo i treba pisati kazne? 3. Pucali smo na vas jer ste vas 2 mafijasa nasli da glumite na nas 6 iz mafije? Gde vam je tu RP? Vi ste neki opaki likovi, vas 2 na nas 6? In your dream baby 4. Da bio sam na imaju sadio voćke, jel to možda zabranjeno kad si na wl? RP jeste e sad što ne znaš ući RP i da me uhapsiš to nije moj problem. 5. Nisam znao da postoji jos djece da slikavaju za MG al eto ispunio si mi žeju da vidim i to večeras. ps. Ako ti se izliže f8 imaš od mene gratis tastaturu.. LP Kid
 13. KURDO

  Psovanje majke

  Ime igraca kojeg prijavljujete: Smoke Mardeljano Nivo igraca na serveru: 45 Razlog prijave: Psovanje majke Dokaz(Slika/Video):
 14. KURDO

  Luka Boog

  Ime igraca kojeg prijavljujete: Luka Boog Nivo igraca na serveru: Ne znam Razlog prijave: Na prvoj slici se vidi da sam nagalsio na megafon da stane i onda nekoliko sekundi posle toga lik ode off. Vrati se IG i opet pocne trcati kao da nije nista bilo, ja opet za njim i on opet ode off. Dokaz(Slika/Video):