Tenk

Member
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Time Online

  15h 5m 32s

Tenk last won the day on August 25

Tenk had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

1 Follower

About Tenk

Personal Information

 • Lokacija
  Bosnaa
 • Server nick
  Tenk

Recent Profile Visitors

297 profile views
 1. Tenk

  Lazarus

  Jednom se osjetis uvrijedjeno od strane admina i odma pises neki post? Sta je stete ucinjeno na LCNu drug vidim da ni sad ne shvatas. To sto imate pola staff kod sebe ne znaci da imate neki imunitet. Jos se zalis sto je pug pao za wh pa mene bi sramota bila imat covjeka koji radi ovo, bolje aim imat i glumit pro igraca. Kae targetuje Am, a sto su nas prije kolektivno provjeravali sve po 2 3 puta u 3 dana to nista aa? Dosta vam se progledalo kroz prste i onda se zalis na neke osnovne dokaze i bahacenje citom?
 2. Jace je meni sto sila ovde gadja svake prestupne hahaha kae desi se.
 3. Tenk

  Cbug

  Ne od mene, mozda uabcit Cbug arenu il tako nesto al Cbug u waru ja ne bi ubacivao vjv se slazu mnogi.
 4. Tenk

  Tenk

  kakvi su ti ovo dokazi opuco sam te jednom jer ste me prvi krenuli nigdje veze.
 5. Ma ne bi ja izbacivao sve trenutne clanove PD-a. Ako misliš da ces pronaci odma neka 2 iskusna lidera onda si se zajebo. Bilo je njih masu koji su uzimali i budu lideri po 5-6 dana. Jedino Lower i Wiz su tu duze drzali poziciju. Slažem se da bi se moglo naći ali i treba ostavit neke iskusnije clanove koji su zaradili svoj rank u trenutnom PDu. Probaj naći preko Fba valjda ce se neko naci, al i oni ne znaju sisteme i tek su novi na ovom modu.
 6. Tenk

  Predlog

  Dobra stvar, al naravno ograniciii sta mos upaltili preko smsa. Ono vip bronze/silver i mozda spec nick/boja. Ovo ostalo ne ispalti se serveru davat njih 5 po 10e kredita na platinu msm ono. To je neko moje misljenje.
 7. Na ovom broju igrača nije potrebno uvoditi. Da ne govorim kolko ljudi ima Vip/Promotera za /fv, a imaju i mehanicarske radnje. Dobro bi bilo to davanje kaznu, dobar sistem al jedan resapwn auta i ode sve a slabo je ko parkiran dje nije dozvoljeno. Bilo bi lijepo uvest ali ja msm da ima i precih stvari koji ce privuc igrace.
 8. To su i možda i u pravu. Evo ja koji sam išao na zone ogroman broj puta, na dosta njih sam i MVP su pomalo dosadile. Znam sve štekove, odakle ko može doći i gdje se sve može sakrivati. Nravno ima tu još mjesta za israživati ali slabo već postaje isto i vrti se sve u krug. Ne bi bilo loše dodat neku novu teritoriju a nekku izbaciti ili napravit sistem da se mijenjaju.
 9. Postavi po formularu. Imas TOPIC pravila popunjavanja i forumular. I lijepo objasni onda ne moze ovako.
 10. Ime igraca kojeg prijavljujete: John_Murphy Pug Max Darko Nivo igraca na serveru: Razlog prijave: DM/PG /DM john Murphy i Darko a PG pug Max Dokaz(Slika/Video): https://imgur.com/a/Hg4dMCt https://imgur.com/a/aqVkZx5
 11. Tenk

  James_Gambino

  https://imgur.com/a/ixMpkTZ Evo snimak nije sam bitan ko snimak, ali vidi se dole ubistva. Sve se odigralo u par sekundi bilo je pucanja sa obje strane. Ko je prvi poceo ni sam ne znam al cim je NovinaM pao tako je i Rashford pao i kasnije Gambino. Onda su Borba I Wesely poceli pucat jedan drugog Wesely pao i Manuel ubio njega.I ja sam tu bio u blizini a i speco sam. Mislim da nema smisla objavljivat jednog lika ako ces vec objavljivat objavi sve ucesnike pa lagano nek vas 7 ide u areu. Ako je on DMo i vi ste i kraj. Da ste se branili to je i moguce al vjv su se i oni branili, jer kako onda cim je NovinaM pao i Rahsford pada iste sekunde ?? Volio bih snimak ako imate vako nema smisla jailat.
 12. Tenk

  Predlog

  Pa kažem ti ne može bit do PD kao organizacije već do njenih clanova. Bio sam lider u mafiji/bandi i znam kako je voditi, a kamoli vodit jedan PD koja je ubjedljivo najteža organizacija za voditi. Problem je u tome što koliko god da se trudiš većini lidera prekipi i napuste pozicju. A i /su je nerelano uvoditi zbog abusa/NonRP. Trebaju uvest neke kazne na vrijeđanje. Npr ako te neko vrijeđa ti mu napišeš kaznu Razlog Vrijeđanje članova policije Cijena 15 0000. Ako ne plati dobit ce WL i mozes ga uhapsiti a nece valjda glupan stalno vrijedajt i rokat sebi 15 000 iz dezpa.
 13. Tenk

  Predlog

  2. Koliko god da ti njih kontrolises ti opet neces moci dovoljno izkontrolisat. Bice perioda kad nisi IG, kad nemaš vremena , il se potrefi da te nema ig. Ne možeš sve upratiti i wl i hapšenja. Nemas spec komandu da ih pratis , pa da znas sta je ko uradio. A policija ovde nikad nije bila nešto RP, a za igrače ostale da ne govorim, još gori su. Sa obje strane igrači mogu slagati i bilo bi i zalbi na pd ogroman broj. Definitivno bi prelako bilo abusat /su komandu tako da NE od mene. 1. Sa /ukradi se slazem u potpunosti, ja znam bezveze se okrenut ukcuat komandu a oni dzepare. Još kad vidim da se na eventima motaju oko leđa, il džepare kad su afk na javnim mjestima i tako te stvari. Treba uvest RP, i možda na neki način skriptom zabraniti nonRp džeparenje.
 14. Treba definitivo popravit mapu farma 1 da ne laga, i ostale mape aktivirat. Za samu ideju war lige imas DA .