Lower Falcone

Helper
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Time Online

  4h 58m 7s

Lower Falcone last won the day on July 3

Lower Falcone had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Lower Falcone

Personal Information

 • Lokacija
  Tuzla
 • Server nick
  Lower_Falcone

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Misije bi bile top,dosta bi povecale aktivnost i RP,a poslove realno niko ne radi osim pocetnika koji nisu upoznali server pa kose travu.Skripte trenutnih poslova su sasvim solidne,ali opet teritorije su ono sto cini 80% radnje servera.
 2. A vjerovatno nisi ni probao dostavljaca jer taj posao se radi na velike rute ,vozis i po 10tak minuta.
 3. Brt ovo si sve mogao navesti u pet stavki,i sa vecinom se ne slazem.Ove misije bi mogle biti zanimljive ali je tesko za iskriptati.Sto se tice novih mapa ne vidim zasto bi se mjenjala mapa banke,zlatare,PD itd jedino da se mozda ubaci neki drugi ulaz u zlataru za pljacku ili nesto slicno.
 4. SASTANAK 05.07.2020 - 15:00 H
 5. Ovo bi smanjilo DM na serveru,a igraci bi se i dalje mogli ubijati.Od mene DA
 6. Vas prijedlog [opišite detaljnije]:Jedan prijedlog koji nece puno uticati na igru ali bi moglo biti dosta korisno za policiju,te povecati RP na serveru:da se ubaci radar ili tronozac ali ne da stoji na ulici i daje kaznu svima koji prodju,vec da policajac ima opciju da ga postavi te stoji pored njega.Kazna moze biti u obliku wl ili novcana nije bitno,ali bi bilo zanimljivo za policiju.Naravno,taj sistem treba ograniciti kako ga ne bi mogli iskoristavati clanovi PD,npr da ne moze istog igraca 10 puta uhvatiti ili da ne bude prevelika kazna za igraca.Takodje mogao bi se ubaciti i sistem tempomata,nece stetiti igri ali ce biti korisno za autoskolu,za neke poslove te ce poboljsati RP. Slika(Nije nužno):/ Komentar:
 7. Koliko ja znam,smijem ubiti sve koji izlaze iz zlatare ako je pljacka u toku,naravno osim taoca.Kao prvo vi niste uopste imali taoca ali ajde recimo da jeste.Da li bi taj taoc imao pancir i istu odjecu kao pljackas?Izasao si iz zlatare i kad si vidio da smo vas pobili ti si poceo bjezati,pucao si na Davida ali ga nisi pogodio. Koji taoc bi izletio iz zlatare zajedno sa naoruzanim pljackasima koji trebaju doci u sukob sa policijom.Molim te,razmisli dobro kad vec spominjes lowRP, a sto se tice Avena on zna zasto me je oslobodio(njemu jos niko nije skinuo admina radi zalbi).Lp
 8. Vaše ime na serveru:Lower Falcone Razlog žalbe:Zalba je radi pljacke zlatare,na kojoj sam ja ubio Emira Garu i jos dvojicu pljackasa.Ubio sam ih ispred zlatare,oni su izletili,pucali smo se itd.Nakon toga je doticni admin Emir Gara mene stavio u areu za DM .Kao razlog za to je naveo da je on mogao biti taoc,te ga nisam smio ubiti iako meni nije jasno kako taoc moze biti sa puskom i kako taoc moze pucati na PD David_Katalina.Mislim da ovo stvarno nema smisla,area od 45 min i -400 k zato sto sam odradio svoj posao i sprijecavao pljacku zlatare. Dokaz(slika/video): https://imgur.com/a/AAxeN20 https://imgur.com/a/tkVTgS5 Nešto za dodati:Kao svjedoke imam Avena i David Katalina.