Gethin Howell

Member
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  9h 56s

Community Reputation

4 Neutral

About Gethin Howell

Personal Information

 • Lokacija
  Srbija
 • Server nick
  Gethin Howell

Recent Profile Visitors

89 profile views
 1. Gethin Howell

  PC

  A koju grafu imas?
 2. Vas prijedlog [opišite detaljnije]: Da kad ukrades kola i odvezes ih na deponiju dobijes vise para u zavisnosti od auta. GLupo je ja ukradem Turismo koji je luksuzni auto i kosta 1m + dobijem 3k Slika(Nije nužno): Komentar:
 3. Evo malo se igra samp, kako je kod tebe?
 4. Vaše ime na serveru: Gethin Howell Ime lidera na kojeg se žalite: Yoray Squar Razlog žalbe: NonRp davanje WL + pucanje bez razloga, stojim sa kolima pored puta on kaze da zaustavim auto,krecem da bezim on iste sekunda daje wl i ako ni ne zna ko sam i krece da puca po meni Edit: Ako sam ja odbijao da stanem oni ne smeju da me pucaju,da li bi u RL PD pucao na coveka koji nece da zaustavi auto (Mozda sad u BG ali inace ovako sumnjam) Dokaz(slika/video) https://imgur.com/a/Ukykjef REŠENO !
 5. Ova tema prati Gethin Howel, Criminal Life. - Licni podatci - Ime: Gethin Prezime: Howell Godine: 29 Visina: 187 Tezina: 82 Prebivaliste: Marina 361 :Slika:
 6. Otvorena je tema za Character Development. Character Development ima pravo svaki clan foruma da odradi. Poenta Character Development-a je opisivanje zivota tvog karaktera. Kada otvaratae Character Development i naslovu teme pisete Ime i Prezime karkatera te i radnju u Developmentu. Primer: Gethin Howell I Prison Life Kada otvorite Temu prvo pisete ,, Ova tema prati Ime i Prezime , Radnja u Developmentu ,, Primer: Ova tema prati Gethin Howell, zivot u zatvoru.
 7. Ajde spamajte malo da se aktivira ovaj Glavni Chat
 8. Kosarka Forum ili Igra