Vito_Corleone

[VLA] Lider
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  1h 53m 46s

Community Reputation

1 Neutral

Personal Information

 • Lokacija
  Zagreb
 • Server nick
  Vito_Corleone

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pozdrav, dal' neko zna neki ispravan tut kako ubaciti samp na android ?
 2. Možda povećati ulazak u org/bande tek na lvl 5 jer ih puno novih dođe koji igraju 3 sata i onda ih nema po 2tj, a ovako vec vidis tko misli igrati.
 3. Vas prijedlog [opišite detaljnije]: predlažem da igrači s većim levelom npr 30 dobije drugi slot za firmu, sa 50 treći, možda čak i za kuću tako..i da se dodaju neki poslovi kao advokat ili još neš takvog koje možeš raditi s većim lvl-om 30+ i sl i da budu dobre zarade. Slika(Nije nužno): Komentar: pišem na mobu, pa mala neurednost...
 4. Vas prijedlog [opišite detaljnije]: Znači predlažem da se na nekim poslovima smanji LVL ili poveća plata jer nema smisla. Dostavljac za kojeg treba LVL 12 dobije plaću od 19 do 21 tisucu, a na primjer Automehanicar za kojeg treba LVL 6 da se radi se dobije 2900 i može se radit svakih 10 min što smatram da je previše, a malo zaradi. Isto tako za poštara treba lvl 2, a zaradi dosta više..tu je i pizza boy za kojeg treba lvl 1 i tako..mislim da se tu malo pogriješilo oko nekih stvari i da bi trebalo iz koregirati. Slika(Nije nužno): Komentar: Ispričavam se malo na neurednosti ali objavljujem preko moba, pa nemam baš dobru preglednost nad cijelim tekstom.