Marko Tebrex

Head Admin
 • Content Count

  1,286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Time Online

  5d 23h 30m 28s

Marko Tebrex last won the day on March 26

Marko Tebrex had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

7 Followers

About Marko Tebrex

Personal Information

 • Lokacija
  Srbija
 • Server nick
  Marko Tebrex

Recent Profile Visitors

978 profile views
 1. Ovde postavljaš zahtev. Takođe pročitaj sta je potrebno da bi ti zahtev bio odobren. @zef
 2. Ukoliko imate žalbu na rad našeg helpera Ampula Urbanovic,to možete prijaviti ovdje. Također bih vas molio da poštujete pravila foruma kao i sljedeća Zabranjeno je bilo kakvo vrijeđanje u žalbi,ista će se odbit. Zabranjeno je postanje gluposti Žalba bez dokaza se odbija U dokaze se ne ubraja chatlog ili prijatelj
 3. Ukoliko imate žalbu na rad našeg helpera Glisha,to možete prijaviti ovdje. Također bih vas molio da poštujete pravila foruma kao i sljedeća Zabranjeno je bilo kakvo vrijeđanje u žalbi,ista će se odbit. Zabranjeno je postanje gluposti Žalba bez dokaza se odbija U dokaze se ne ubraja chatlog ili prijatelj
 4. Marko Tebrex

  Avdulj Joka

  U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 5. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 6. Marko Tebrex

  Prijava

  U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave. Takodje tebi ide opomena za VIP abuse.
 7. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 8. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 9. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.
 10. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave. @Avdulj Lokaapriloži dokaze za tvrdnje i bice kažnjen.
 11. U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odbijena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave. Potrebni su bolji dokazi.
 12. Marko Tebrex

  Tarik Rbro

  U skladu sa pravilima servera, tvoja prijava je odobrena! Ukoliko postoje dodatna pitanja obratite se adminu zaduženom za prijave.