Zobla

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  1h 4m 8s

Community Reputation

7 Neutral

About Zobla

Personal Information

 • Lokacija
  Podgorica
 • Server nick
  Zobla_Brat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vaše ime na serveru: Zobla B. Ime lidera na kojeg se žalite: Dino Kingg Razlog žalbe: Kakav je ovo abuse ? Neko mu je platio/reko da me ne ubaca i sada me ignorise ? kakav je ovo CK? Tjera me da napravim novi acc da bi usao u PD? Ne shvatam sta je Sa Nate-om i zasto ubaca ove retose u Poziciji Lidera. Ako oces biti Lider ponasaj se u skladu sa Liderom , a ne glumiti silu na serveru. Plus Kazna za ometanje.. Bukvalno punjenje dzepova , stao sam na haubu i pomerio se kada mi je rekao ... Nema potrebe za kaznom ali ajde vidis da je usao samo zbog Novca , ko jebe RP danas ... Dokaz(slika/video): https://imgur.com/a/qfYmWux
 2. Zobla

  Damir Fejzic

  Ime igraca kojeg prijavljujete: Damir F. Nivo igraca na serveru: Velik Razlog prijave: NonRP vezanje Dokaz(Slika/Video):https://imgur.com/a/EL1j5nd @Carlos Hossain
 3. Vaše ime na serveru: Zobla B. Ime lidera na kojeg se žalite: Dino Kingg [LSPD] Razlog žalbe: Kicka na osnovu GameMastera Erkia , Erki se pravi da je lider , govori sta smijemo sta ne. Ako mu neko odgovori na to sto sam ja uradio , odma ide plakat Dinu da me kicka , kao sto je sad uradio . Nisam imao opomena [0/3] . Cisti Abuse. Dokaz(slika/video): https://imgur.com/a/WZSlIKs Dosta sam se trudio , hapsio , proveravao , jedini koji nije bio AFK ni 1 minut . Al eto sta rade djeca. REŠENO !
 4. Vas prijedlog [opišite detaljnije]:Da kada vas Helper/Admin/Head/Vlasnik pozove na VS da ne vaze sledeca pravila u toku VSa: Novi igrac ( 20h) da moze nosit gun , Da nema TKa automatski od bota, Da nema RKa od bota , Da nema ubijanje novog igraca od bota i tu nekoliko automatskih jailova... Slika(Nije nužno): / Komentar:Ovo je nekako i Bug i Predlog , iznesite svoje misljenje.
 5. Ime Prezime ( na serveru ) : Blazo Brat Vase Godiste ( RL ) : 16 Slika statsa : https://imgur.com/a/GG2PAkG Link FB profila : https://www.facebook.com/balkan.extazy.9081/ Link Forum profila : https://nlsamp.com/forum/index.php?/profile/944-zobla/ Da li ste ikad bili promoter na nasem serveru: Ne, na drugima sam bio cak i vise od Promoter Pozicije! Ukoliko budem prihvacen/a,pristajem da mi se ime na forumu,promeni u Ime Prezime,kao sto je na serveru [ DA/NE ] : DA !
 6. Sta dobijam ovom pozicijom na serveru i forumu?
 7. Da li ste bili nekada član NL zajednice: Nisam Kada ste počeli igrati sa-mp modifikaciju: 2016 Northern Lights mi je preporučio: Facebook reklama. Nešto o sebi: Fin sam decko , volim zezanje , RP , ne volim neku djecu koja voli psovat ili kvarit uzivanje, ne volim svadje samo druzenje. Komentar:Lets do some RP ! Lep Pozdrav za clanove NL Zajednice.