Roketinjo

Member
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  21h 14m 25s

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Roketinjo

Personal Information

 • Lokacija
  Cazin
 • Server nick
  Roketinjo Fee

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Roketinjo

  Dm

  Ime igraca kojeg prijavljujem:Perca_White i Strax_Versace Nivo igraca ne serveru:Ne znam Razlog prijave:Dm Dokaz(slika,video):
 2. Roketinjo

  Prijava na PD

  Igrace koje prijavljujem:Avdulj Loka,Ognjen Ilic i pogotovo Ica Castello Nivo na serveru igraca:Nebitno -Prvo idu u patrolu i ja stanem sa strane i lik mi da wl (NAZALOST NEMAM SLIKE) -Drugo ljudi me stavljaju u auto bez ikakvog RP-A -Trece,za to imam dokaz,hapse me u autu samo su prosli pored pd sve su pripremili i samo /uhapsi Dokaz:
 3. Roketinjo

  James_Coreli

  Nivo igraca na serveru:nebitno Razlog prijave:Otisao sam se napuniti na apart tt9 teritorija nije bila u toku.Prvo mi uzimaj auto, zatim dma mi po autu,zatim me ubija.DM Slika:
 4. Ime igraca:Sladjan Vujic Nivo igraca na serveru:Nebitno Razlog prijave:Vrijedjanje/Psovanje Dokaz (slika):
 5. Stari Nick na forumu: Roketinjo_Fee Novi Nick koji zelite: Roketinjo Drugi Nick ukoliko prvi ne bude odobren:Valjda Ce biti odobren.... Razlog promjene Nicka? Ljepše mi samo ime... Koliko vam je proslo od zadnje promjene nicka.Nisam nikad mijenjao. Vaš zahtev za promenu imena je odobren! Super Moderator Aven.
 6. Roketinjo

  Jacko_Drift

  Ime na serveru:Jacko_Drift Razlog prijave:Lik me pucao i nabio wl i ja ga ubio i dobio automatsku arenu ubistvo novog igrača (civila),nisam znao da je novi! Vrijedjanje kad sam dobio arenu Slika: